App

Adele breekt record op Spotify van meest gestreamde nieuwe release in een dag

today18 oktober 2021 2

Achtergrond
share close

De comebacksingle Easy On Me van Adele is vrijdag 19,7 miljoen keer beluisterd op Spotify. Het nummer heeft daarmee verschillende dagrecords verpulverd, komt naar voren uit cijfers van de streamingdienst.

Spotify liet vrijdagavond, nog voor de dag voorbij was, weten dat het record van meest gestreamde nieuwe release in een dag was gebroken. De laatste keer dat een single op de eerste dag zo goed scoorde, was op 21 mei toen Butter van BTS ruim elf miljoen keer werd beluisterd.

Het algehele record stond sinds 24 december op All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey. De kerstklassieker werd toen 17,2 miljoen keer beluisterd.

Door: NU.NL
Beeld: Getty Images

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

App

Lady Gaga geeft benefietconcert ter ere van nieuw album met Tony Bennett

Lady Gaga en Tony Bennett geven op 30 september een benefietconcert om hun gezamenlijke album Love for Sale, dat op 1 oktober uitkomt, te promoten. Het eenmalige optreden wordt online uitgezonden. In twee grote winkelcentra in Londen wordt een speciaal pop-upjazztheater opgezet waar fans naar de stream van het concert kunnen kijken en luisteren. Fans die erbij willen zijn kunnen zich gratis online of bij de fanzones zelf registreren. Een deel […]

today21 september 2021 3 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%