Muziek

Australische zangeres komt niet naar Nederland voor Songfestival

today20 april 2021 78

Achtergrond
share close

Montaigne mag niet naar Nederland komen voor het Eurovisie Songfestival. De Australische zangeres doet wel mee aan de wedstrijd, maar zal dat doen met haar eerder opgenomen optreden.

Technicolour zal dit jaar dus niet in Rotterdam Ahoy gezongen worden: de zangeres mag volgens de lokale restricties niet naar Europa reizen en kan niet anders dan gebruikmaken van de speciale regeling voor artiesten die niet naar Nederland kunnen afreizen.

Alle 39 deelnemende landen hebben hun optreden van tevoren al opgenomen, voor het geval iemand ziek wordt of om een andere reden onverhoopt toch niet kan optreden. Australië is het eerste land waarvan bekend is dat er gebruikgemaakt moet worden van deze speciale video’s.

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar van 18 tot en met 22 mei plaats in Rotterdam.

Door: Nu.nl

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Zara Larsson wil enkel potentiële nummer 1-hits als singles uitbrengen

Zara Larsson wil alleen singles uitbrengen waarvan ze zelf denkt dat het nummer 1-hits zouden kunnen worden. De Zweedse popzangeres vertelt in gesprek met NU.nl dat ze zich er niet voor schaamt dat ze graag wil dat haar muziek succesvol is. Larsson, die in 2015 internationaal doorbrak met haar single Lush Life en onlangs haar derde plaat Poster Girl uitbracht, zegt zich wel te realiseren dat succes niet de enige maatstaf is. "Als je […]

today19 maart 2021 204

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%