Muziek

Billie Eilish geeft op 24 oktober een livestreamconcert

today8 oktober 2020 6

Achtergrond
share close

Billie Eilish geeft op zaterdag 24 oktober een concert dat door fans te volgen is via een livestream. Dat kondigt de achttienjarige zangeres woensdag aan op Instagram.

“Ik mis het geven van concerten enorm”, schrijft Eilish. “Ik kan niet wachten om weer op te treden.”

Tijdens haar show brengt de zangeres nummers van haar album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? ten gehore. Op die plaat staan hits als bad guy en bury a friend.

Het volgen van de livestream kost 30 dollar (ruim 25 euro). De fans kunnen de livestream na afloop van het concert nog 24 uur lang terugkijken.

Eilish zou op 13 juli 2020 een concert geven in de Amsterdamse Ziggo Dome. De artieste moest echter wegens de uitbraak van COVID-19 een streep door haar wereldtour zetten.

Bron: NU.NL
Beeld: Reuters

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Acties

Win een DAB+ radio!

Maak kans op een DAB+ radio! Wat moet je doen? Luister naar Aldiana Radio via DAB+, de App of via de website. Zodra een DJ een oproep doet snel appen naar de studio! Vervolgens maak je dus kans op een nieuwe DAB+ radio. Om mee te doen met deze prijs, zijn er verschillende regels. Je bent 18+ jaar of ouder. Apple heeft niks te maken met deze win actie. (Geen […]

today7 oktober 2020 7

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%