App

Concert van Rolling Stones in Johan Cruijff ArenA binnen vijf minuten uitverkocht

today19 maart 2022 2

Achtergrond
share close

Kaarten voor het concert van The Rolling Stones in juni in Amsterdam waren vrijdagochtend in rap tempo uitverkocht. De ongeveer 53.000 tickets waren binnen vijf minuten weg, laat een woordvoerder van concertorganisator MOJO weten.

Wel benadrukt de zegspersoon dat enkele kaartjes mogelijk weer beschikbaar komen als betalingen niet zijn voldaan.

The Rolling Stones geven op 13 juni een concert in de Johan Cruijff ArenA. Het optreden maakt deel uit van de Europese SIXTY-tournee, naar aanleiding van het zestigjarig bestaan van de Britse band. De muzikanten doet ook steden als Madrid, München, Londen, Brussel en Parijs aan.

De laatste keer dat The Rolling Stones in Nederland waren, was vijf jaar geleden. In 2017 trad de band op in de Johan Cruijff ArenA en het GelreDome.

Door: NU.NL
Beeld: © The Rolling Stones archive

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

App

Nieuwe programmering vanaf 31 januari!

Aankomende maandag starten wij met een nieuwe programmering. Wat gaat er gebeuren? Wij merken dat onze luisteraar (JIJ!) veel behoefte heeft aan muziek. Maar ook behoefte om tijdens het naar huis rijden iets meer informatie te krijgen. Dat gaan we natuurlijk gewoon voor je regelen! De Lunch! Ook in 2022 kun je gewoon blijven genieten van de lunch met Barry Brand. Ook in dit jaar hoor je hem tijdens het […]

today29 januari 2022 49

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%