Muziek

Deze week nieuw!

today7 december 2020 729 1

Achtergrond
share close

Elke week komt er nieuwe muziek uit, ook wij kijken daar elke week naar. Vorige week maakte Nona een sprong en sinds deze week is zij terecht gekomen in de Nederlandse Top 40. Dat betekent dat Nona verdwijnt uit onze nieuwe lijst.

Jason Derulo

Is ook verschoven! Sinds vorige week verscheen daar Jason met Love Not War. Ook dit Nummer is doorgeschoven naar de Top 40. Deze hoor je ook vaker voorbij komen.

Nieuwe deze week!

Eerlijk is eerlijk, het was lastig. Deze week is er niet heel veel uitgekomen. We hebben een keuze moeten maken. Daarom hoor je deze week de nieuwe Emma Heesters met Als De Eerste Sneeuw Valt als binnenkomer in onze nieuwe muziek map.

Niet alleen Emma is nieuw.

We hebben natuurlijk niet alleen maar Emma toegevoegd deze week. Maar ook Galantis, die eigenlijk al een lange tijd in de tip parade staat. Daarom deze week nieuw, Galantis met Tu Tu Tu.

Stemmen op deze straks kan natuurlijk via de pagina nieuwe muziek!

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Lewis Capaldi spreekt zichzelf negatief toe voordat hij liedjes schrijft

Lewis Capaldi doet zichzelf pijn voordat hij begint met het schrijven van nummers. De Schotse zanger trekt haren uit zijn neus en oren en spreekt zichzelf ook negatief toe, zodat hij in een verdrietige stemming komt. "Voordat ik nummers ga schrijven, moet ik in de sfeer komen", vertelt de 24-jarige Capaldi donderdag in gesprek met Variety. "Ik ga naar de badkamer, kijk in de spiegel en pluk haren uit mijn neus […]

today7 december 2020 142

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%