Muziek

Dua Lipa stelt concert in Ziggo Dome uit naar oktober 2021

today26 oktober 2020 13

Achtergrond
share close

Dua Lipa heeft haar concert in de Amsterdamse Ziggo Dome wederom moeten uitstellen. De Britse zangeres heeft de show nu verplaatst van februari naar oktober 2021.

Lipa, die in maart haar tweede album Future Nostalgia uitbracht, zou eigenlijk 7 mei van dit jaar in de concertzaal in de hoofdstad staan. Door de uitbraak van COVID-19 werd dit vervolgens uitgesteld naar 3 februari 2021.

Ook deze datum blijkt niet haalbaar door de wereldwijde maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Lipa kiest er daarom voor het concert te verplaatsen naar 5 oktober 2021.

“We hebben de steeds veranderende situatie in de gaten gehouden en het is duidelijk geworden dat de tour ook in januari en februari niet door kan gaan”, schrijft Lipa op Instagram. “Ik mis toeren het meest, zeker in deze tijd, en ik kan niet wachten jullie allemaal weer te zien. Ik beloof dat er in de tussentijd nog leuke dingen aankomen om de tijd door te komen.”

Lipa brak in 2016 wereldwijd door en scoorde grote hits met liedjes als Be The OneNew RulesPhysical en Don’t Start Now. De zangeres bracht onlangs nog een remix-album uit van haar plaat Future Nostalgia.

Bron: NU.NL

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Nelly Furtado brengt debuutalbum Whoa, Nelly! na twintig jaar opnieuw uit

Nelly Furtado brengt twintig jaar nadat haar debuutalbum Whoa, Nelly! verscheen een nieuwe versie van de plaat uit. Op 23 oktober is een 'deluxe' jubileumeditie van het album te horen, vertelt de zangeres op Twitter. De debuutplaat van de Portugees-Canadese popster verscheen op 24 oktober 2000. Furtado scoorde met het album hits als I'm Like A Bird, Turn Off The Light en Shit On The Radio (Remember The Days). Op de nieuwe versie van het album staan […]

today21 oktober 2020 4

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%