App

Het is kerst! Ook bij ons.

today7 december 2020 155 5

Achtergrond
share close

De December maand is weer aangebroken. Het is koud buiten. (tenminste de meeste dagen). Sinterklaas is het land uit en dat betekent dat ook wij heerlijk mee doen met kerst. Normaal staat tijdens kerst je familie centraal. Ook dit jaar proberen wij dat zo goed mogelijk te doen. Zet de kachel aan, zet de verwarming een standje hoger en geniet van Aldiana tijdens de kerst met Wham, Chris Rea en veel meer artiesten.

Wij wensen je een fijne kerst en jaarafsluiting

Namens heel het team willen wij jouw fijne dagen wensen. Probeer te genieten ook al is dat ontzettend moeilijk in deze tijd. Toch wensen Nick Velderman, Barry Brand, Peter Hanegraaf en Dennis van Leeuwen jouw een fijne kerst, en een gelukkig 2021.

Eerste en tweede kerstdag

Tijdens deze dagen hoor je non stop de beste muziek uit de jaren 70 en 80 afgewisseld met kerst hits. Nee; we vergeten zeker Frank Sinatra niet!

Derde kerstdag

Wij doen het dit jaar iets anders dan anders. Omdat het al zo’n vervelende tijd is, willen wij toch graag bijdrage aan een familie gevoel. Wij plakken er gewoon een derde kerstdag aan vast. Op deze dag hoor je ook het beste uit de jaren 70 en 80 afgewisseld met de kerst hits. Tevens zijn Peter Hanegraaf en Dennis van Leeuwen er ook om te voorzien van een dosis gezelligheid tijdens deze fictieve derde kerstdag!

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Deze week nieuw!

Elke week komt er nieuwe muziek uit, ook wij kijken daar elke week naar. Vorige week maakte Nona een sprong en sinds deze week is zij terecht gekomen in de Nederlandse Top 40. Dat betekent dat Nona verdwijnt uit onze nieuwe lijst. Jason Derulo Is ook verschoven! Sinds vorige week verscheen daar Jason met Love Not War. Ook dit Nummer is doorgeschoven naar de Top 40. Deze hoor je ook […]

today7 december 2020 729 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%