Muziek

Jesy Nelson wegens medische redenen langere tijd weg bij Little Mix

today18 november 2020 187

Achtergrond
share close

Jesy Nelson neemt wegens medische redenen langere tijd vrij van de Britse meidengroep Little Mix. Dit bevestigt het management van de 29-jarige zangeres aan The Sun na het missen van verschillende optredens.

Wat Nelson mankeert is niet bekend. “Jesy heeft om medische privéredenen langere tijd vrij van Little Mix. We zullen momenteel geen verdere uitspraken doen en de media vragen om haar privacy te respecteren”, aldus een woordvoerder. De zangeres ontbrak twee weken geleden in de BBC-show The Search en was ook niet aanwezig tijdens de MTV European Music Awards.

Nelson heeft in 2013 geprobeerd zich met pillen van het leven te beroven, onthulde ze vorig jaarIn de BBC-Documentaire Jesy Nelson: ‘Odd One Out’ vertelt de zangeres van de meidenband dat de online opmerkingen over haar uiterlijk ertoe hebben geleid dat ze in 2013 dood wilde.

Nelson maakt deel uit van de groep sinds ze zich samen met bandleden Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall in 2011 tijdens de Britse variant van X Factor vormden.

BRON: Nu.nl

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Deze week nieuw! Tom Walker & Zoe Wees

Elke week komt er nieuwe muziek uit. Zo kiezen wij elke week een selectie waarvan wij denken dat dit een hit wordt. (Een track met hit potentie.) Deze week hoor je de nieuwe track van Tom Walker & Zoe Wees - Wait For You. Tom Walker & Zoe Wees - Wait For You   Wat is er nog meer nieuw deze week? We weten dat de weekend hit na hit […]

today15 november 2020 41

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%