App

Lady Gaga geeft benefietconcert ter ere van nieuw album met Tony Bennett

today21 september 2021 3 1

Achtergrond
share close

Lady Gaga en Tony Bennett geven op 30 september een benefietconcert om hun gezamenlijke album Love for Sale, dat op 1 oktober uitkomt, te promoten. Het eenmalige optreden wordt online uitgezonden.

In twee grote winkelcentra in Londen wordt een speciaal pop-upjazztheater opgezet waar fans naar de stream van het concert kunnen kijken en luisteren.

Fans die erbij willen zijn kunnen zich gratis online of bij de fanzones zelf registreren. Een deel van de opbrengst van het concert komt ten goede aan de Born This Way Foundation van Lady Gaga en de Exploring the Arts-stichting van Bennett.

Love for Sale is aangekondigd als het laatste werk van de 95-jarige Bennett, die aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Het album, een eerbetoon aan componist Cole Porter, bevat zowel solonummers als duetten van Lady Gaga en Bennett.

 

Door: NU.NL
Beeld: Getty Images

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

App

Duncan Laurence krijgt in VS platina plaat voor Arcade

De single Arcade van Duncan Laurence heeft in de Verenigde Staten de platinastatus bereikt, meldt de Recording Industry Association of America (RIAA). Dat is de organisatie die alle verkoop- en streamingcijfers in de VS bijhoudt. "Platina in de Verenigde Staten!", juicht de zanger op Instagram. "Knijp me." Platina in de VS betekent dat er een miljoen singles zijn verkocht of dat de single 150 miljoen keer gestreamd is. Tijdens het Eurovisie Songfestival kreeg […]

today15 augustus 2021 17

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%