Muziek

Melanie C kan zich volgens dochter nog meten met Dua Lipa en Billie Eilish

today11 november 2020 6

Achtergrond
share close

Melanie C kan volgens haar dochter nog meedoen met de grootste popsterren van het moment. De Spice Girl vertelt in gesprek met NU.nl dat haar elfjarige dochter Scarlet vindt dat haar moeder niet onderdoet voor Dua Lipa en Billie Eilish.

Melanie Chisholm, zoals ‘Sporty Spice’ voluit heet, vertelt dat haar dochter in de auto altijd de muziek uitkiest en dat ze dan vaak naar popzangeressen als Dua Lipa en Billie Eilish luistert.

“Ze vindt nog dat ik me met hen kan meten nadat ze me vorig jaar op het podium heeft gezien, dus dat is fijn”, aldus Chisholm. Ook haar nieuwe naar zichzelf vernoemde album, dat in oktober verscheen, viel in de smaak. “Ze vindt het gelukkig heel leuk. Ze zei laatst tegen me: ‘Mam, dit klinkt als muziek uit de hitlijsten.’ Dat is een groot compliment van een elfjarige.”

Hoewel ze de muziek nog kan waarderen, is Scarlet minder te spreken over de dansmoves van haar moeder. “Ik mag eigenlijk helemaal niet meer dansen van haar, want dan schaamt ze zich”, vertelt Chisholm lachend. “Ze vindt TikTok ook fantastisch, maar toen ik het probeerde, zag ik eruit als een idioot.”

BRON: NU.NL

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

Muziek

K-popgroep BTS met vier prijzen grote winnaar MTV Europe Music Awards

BTS heeft zondag tijdens de MTV Europe Music Awards vier prijzen gewonnen. De K-popgroep won in de categorieën Best Song, Best Group, Best Virtual Live en Biggest Fans. Ook Coldplay en DJ Khaled wonnen allebei een award. Coldplay ging ervandoor met Best Rock en DJ Khaleds videoclip Popster kreeg de prijs voor Best Video. Lady Gaga was zeven keer genomineerd maar won slechts één prijs. De zangeres werd bekroond tot Best Artist. […]

today10 november 2020 10

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%