Muziek

Nelly Furtado brengt debuutalbum Whoa, Nelly! na twintig jaar opnieuw uit

today21 oktober 2020 4

Achtergrond
share close

Nelly Furtado brengt twintig jaar nadat haar debuutalbum Whoa, Nelly! verscheen een nieuwe versie van de plaat uit. Op 23 oktober is een ‘deluxe’ jubileumeditie van het album te horen, vertelt de zangeres op Twitter.

De debuutplaat van de Portugees-Canadese popster verscheen op 24 oktober 2000. Furtado scoorde met het album hits als I’m Like A BirdTurn Off The Light en Shit On The Radio (Remember The Days).

Op de nieuwe versie van het album staan onder meer een remix van Turn Off The Light door Timbaland, een liveversie van Baby Girl en het Portugeestalige nummer Onde Estas.

“Bedankt voor alle liefde die ik in twintig jaar heb mogen ontvangen”, schrijft Furtado aan haar fans. “Ik ben zeer dankbaar en kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer popmuziek te maken.”

De 41-jarige Furtado bracht na Whoa, Nelly! nog vijf albums uit, waarvan het recentste – The Ride – in 2017 verscheen. Ze scoorde grote hits met nummers als PromiscuousSay It RightTryAll Good Things (Come To An End) en Força.

Bron: NU.NL

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Post Malone grote winnaar Billboard Music Awards met negen prijzen

Post Malone heeft woensdag bij de uitreiking van de Billboard Music Awards de meeste prijzen in ontvangst mogen nemen. De 25-jarige Amerikaan kreeg negen onderscheidingen, waaronder die voor beste artiest en beste mannelijke artiest. Ook kwam Malone als grote winnaar uit de bus in de categorie rap, waarin hij vier prijzen won: beste rapalbum, -tour, -artiest en mannelijke rapartiest. Daarnaast was hij ook de beste Billboard 200-, Hot 100- en […]

today15 oktober 2020 4

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%