Muziek

Nieuw deze week! Tim Dawn & Taylor Swift

today14 december 2020 60

Achtergrond
share close

Elke week komt er nieuwe muziek uit. Zo proberen wij bij Aldiana Radio elke week iets nieuws uit te zoeken voor jou! Elke week voegen wij enkele tracks toe aan onze ” nieuwe muziek ” rotatie. Jij bepaalt vervolgens of we dit vaker draaien om te stemmen op een track!

Deze week hebben we twee nieuwe nummers toegevoegd aan onze playlist.

Tim Dawn – To Love Somebody 

Tim heeft niet meteen het plan om de muziekwereld in te gaan en rond zijn studie rechten succesvol af. Na een backpack reis door Australië en Nieuw-Zeeland leert hij zichzelf beter kennen en komt hij erachter wat zijn echte passie is: muziek. Hierna verhuist Tim naar een molenerf in Utrecht waar hij rust vind tussen de schapens en varkens. Hier werkt hij verder aan zijn muziekcarrière.

De track To Love Somebody komt misschien bekend voor, en daar heb je ook zeker gelijk in! Hij zit namelijk momenteel in een bekende tv reclame.

Taylor Swift – Willow

De oma van Taylor Swift motiveert haar kleindochter om te gaan zingen. Oma zelf is operazangeres en vindt dat Taylor ook het podium op moet. Ze heeft ondertussen al verschillende hits op haar naam staan. Deze week hoor je haar nieuwe single ook op Aldiana, Willow.

 

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Snelle geeft inkijk in leven in documentaire voor Netflix

Snelle is bezig met de opnames van een documentaire over zijn leven. Netflix heeft de rechten van het project, genaamd Snelle: Zonder jas naar buiten, gekocht. Dat meldt de streamingdienst woensdag. De documentaire, die in het voorjaar van 2021 in première gaat, laat zien hoe Snelle binnen korte tijd is uitgegroeid tot een van Nederlands populairste artiesten. Zo komt de lancering rond zijn nieuwe album aan bod en wordt er een […]

today14 december 2020 17

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%