Muziek

Nieuwe muziek! Week 3.

today18 januari 2021 26

Achtergrond
share close

Elke week komt er nieuwe muziek uit. Wij proberen daar een kleine selectie van te maken.

Topic & ATB – Your Love (9PM)
Klinkt het al bekend? In het nieuwe nummer is namelijk een sample gebruikt van een oud nummer. Leuk is wel dat deze artiest gewoon mee doet op deze nieuwe plaat! Luister hier onder.

Het sampeltje wat gebruikt wordt in het nieuwe nummer van ATB is eigenlijk best wel oud. Stamt namelijk uit 1999. Inderdaad, dat is een tijd geleden. Hoe klonk dat dan? Luister hier onder.

Sheppard – Learning To Fly
Sheppard is een zeskoppige band uit Brisbane en wordt door de radiostations in Australië als groot talent van 2013 genoemd. ‘Let Me Down Easy’ wordt een online sensatie aldaar en de debuut-EP bereikt de platina status. Ze hebben nu een nieuwe track uitgebracht. Learning To Fly. Beluister hier onder!

Thomas Acda, Paul de Munnik & Maan – Als Ik Je Weer Zie
Deze week ook nieuwe muziek van Nederlandse bodem.

 

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Nieuwe muziek! Ed Sheeran & Danny Vera

Nu de kerst weer voorbij is gaan we richting 2021. Altijd in deze week zie je dat er weinig nieuwe muziek uitkomt. Toch zijn er wel een aantal artiesten die een poging wagen. Ed Sheeran - Afterglow In deze donkere dagen brengt Edje wel een nieuwe track uit. Luister hem hier onder. Danny Vera - For Someone I Still Don't Know Hij gaat als een sneltrein! Staat zelfs nummer 1 […]

today28 december 2020 101

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%