Muziek

Ook Machine Gun Kelly, Bring Me The Horizon en Rag’n’Bone Man op Lowlands

today26 mei 2021 391

Achtergrond
share close

Bring Me The Horizon, Rag’n’Bone Man en Django Django zijn toegevoegd aan de line-up van Lowlands, maakt de organisatie van het driedaagse festival woensdag bekend. Ook Machine Gun Kelly (foto) staat op de programmering, wat betekent dat ook een Amerikaanse artiest is toegevoegd aan de line-up.

De festivalorganisatie liet eerder aan NU.nl weten ondanks de pandemie nog geen streep te zetten door Amerikaanse artiesten. Er waren wel al eerder Britse acts bekendgemaakt.

Ook Frenna Deluxe, Smith & Burrows, Mahalia en MY BABY zullen te zien zijn op Lowlands.

Lowlands vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus op het festivalterrein in Biddinghuizen. De organisatie gaat ervan uit dat het evenement kan doorgaan, maar houdt er tegelijkertijd rekening mee dat het opnieuw verplaatst moet worden.

Het festival is niet alleen afhankelijk van de coronamaatregelen in Nederland, maar ook van die in het buitenland waar een deel van de artiesten vandaan moet komen. Ook wordt rekening gehouden met extra eisen die de overheid stelt aan het bezoeken van festivals.

 

Door: NU.NL
Foto: Brunopress

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Duncan Laurence brengt debuutalbum opnieuw uit met drie nieuwe nummers

Duncan Laurence brengt in de week van het Eurovisie Songfestival zijn debuutalbum Small Town Boy opnieuw uit. De zanger heeft voor de deluxe-editie, die op 21 mei verschijnt, drie nieuwe nummers opgenomen, vertelt hij op Instagram. De zanger, die in 2019 het Eurovisie Songfestival won met het nummer Arcade, bracht zijn plaat in het najaar van 2020 uit. Naast Arcade zijn ook singles als Someone Else, Love Don't Hate It en Last Night op het album te vinden. Op Instagram […]

today4 mei 2021 146

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%