Muziek

Post Malone grote winnaar Billboard Music Awards met negen prijzen

today15 oktober 2020 4

Achtergrond
share close

Post Malone heeft woensdag bij de uitreiking van de Billboard Music Awards de meeste prijzen in ontvangst mogen nemen. De 25-jarige Amerikaan kreeg negen onderscheidingen, waaronder die voor beste artiest en beste mannelijke artiest.

Ook kwam Malone als grote winnaar uit de bus in de categorie rap, waarin hij vier prijzen won: beste rapalbum, -tour, -artiest en mannelijke rapartiest. Daarnaast was hij ook de beste Billboard 200-, Hot 100- en streamingnummer-artiest.

Niet alleen Malone won meerdere prijzen. Zanger Khalid won vijf prijzen in de categorie r&b, waaronder beste artiest, album en nummer. Kanye West won vier onderscheidingen voor zijn werk in het gospelgenre.

Lil Nas X won met zijn hit Old Town Road vier awards. Daarnaast kregen zowel de Jonas Brothers als Billie Eilish drie prijzen.

De Billboard Music Awards werden in maart uitgesteld vanwege de situatie rondom het coronavirus. De uitreiking van de muziekprijzen stond tot dat moment gepland voor 29 april.

Bron: NU.NL

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Shawn Mendes liet zich jaren volgen voor documentaire op Netflix

Shawn Mendes brengt op 23 november zijn documentaire In Wonder uit via Netflix, meldt de Canadese popster via Twitter. Hij liet zich door camera's volgen in de aanloop naar het uitbrengen van zijn album Wonder. De 22-jarige zanger schrijft dat hij lang met de documentaire is bezig geweest en dat hij niet kan wachten om hem te delen. De beelden werden in de afgelopen jaren opgenomen en de film wordt geregisseerd door Grant Singer, […]

today14 oktober 2020 3

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%