Muziek

Shawn Mendes liet zich jaren volgen voor documentaire op Netflix

today14 oktober 2020 3

Achtergrond
share close

Shawn Mendes brengt op 23 november zijn documentaire In Wonder uit via Netflix, meldt de Canadese popster via Twitter. Hij liet zich door camera’s volgen in de aanloop naar het uitbrengen van zijn album Wonder.

De 22-jarige zanger schrijft dat hij lang met de documentaire is bezig geweest en dat hij niet kan wachten om hem te delen. De beelden werden in de afgelopen jaren opgenomen en de film wordt geregisseerd door Grant Singer, die videoclips maakte voor artiesten als The Weeknd, Lorde en Camila Cabello, de vriendin van Mendes.

Naast beelden van het maken van zijn nieuwe plaat, wordt ook verwacht dat Mendes in zijn documentaire een kijkje achter de schermen biedt bij zijn wereldtour van 2019.

Mendes bracht eerder deze maand zijn nieuwe single Wonder uit, het titellied van zijn aankomende album dat op 4 december verschijnt. Het is zijn eerste nieuwe werk sinds de zanger vorig jaar een wereldwijde nummer 1-hit scoorde met Señorita, een duet met Cabello.

De Canadees is niet de eerste popartiest die onderwerp wordt van een Netflix-documentaire. Ook over Lady Gaga, Taylor Swift, Beyoncé en recentelijk K-popgroep Blackpink werden films gemaakt.

 

Bron: NU.NL

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Maan: ‘Tony en ik zijn goede vrienden, ik gun het iedereen zo uit elkaar te gaan’

Zangeres Maan is nog steeds goede vrienden met haar ex-vriend Tony Junior en schreef daar een liedje over. Met Zo kan het dus ook part 2 hoopt ze duidelijk te maken dat een relatie niet altijd met haat en nijd uit hoeft te gaan, zo vertelt ze in gesprek met NU.nl. "Toon en ik hebben heel veel van elkaar gehouden en dat doen we nog steeds. Alleen zijn we nu niet meer […]

today9 oktober 2020 7

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%