Muziek

Snelle geeft inkijk in leven in documentaire voor Netflix

today14 december 2020 17

Achtergrond
share close

Snelle is bezig met de opnames van een documentaire over zijn leven. Netflix heeft de rechten van het project, genaamd Snelle: Zonder jas naar buiten, gekocht. Dat meldt de streamingdienst woensdag.

De documentaire, die in het voorjaar van 2021 in première gaat, laat zien hoe Snelle binnen korte tijd is uitgegroeid tot een van Nederlands populairste artiesten. Zo komt de lancering rond zijn nieuwe album aan bod en wordt er een kijkje gegeven in zijn privéleven.

“Het afgelopen anderhalf jaar is ontzettend snel gegaan en soms besef ik zelf niet eens goed wat me allemaal is overkomen”, zegt de 25-jarige rapper, die eigenlijk Lars Bos heet.

“Ik hoop mensen te inspireren om te doen wat zij diep vanbinnen voelen. Ik denk best veel na, maar luister ook altijd naar m’n hart en gevoel. Met hard werken, dingen laten, de juiste mindset en de juiste mensen om je heen is er heel veel mogelijk. Ongeacht wat een ander zegt of vindt. Dat wil ik laten zien.”

De regie is in handen van Anne de Clercq, regisseur van onder meer Soof 3.

Snelle brak in 2019 door met de hit Reünie en begin dit jaar scoorde hij samen met Davina Michelle een hit met 17 Miljoen Mensen. De artiest was in 2020 de meest gestreamde Nederlandse artiest op Spotify.

Bron en geschreven door: NU.NL

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

App

Het is kerst! Ook bij ons.

De December maand is weer aangebroken. Het is koud buiten. (tenminste de meeste dagen). Sinterklaas is het land uit en dat betekent dat ook wij heerlijk mee doen met kerst. Normaal staat tijdens kerst je familie centraal. Ook dit jaar proberen wij dat zo goed mogelijk te doen. Zet de kachel aan, zet de verwarming een standje hoger en geniet van Aldiana tijdens de kerst met Wham, Chris Rea en […]

today7 december 2020 118 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%