App

Vanaf volgende week: Peter Hanegraaf!

today20 november 2020 28 2

Achtergrond
share close

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat we sinds deze week uitzenden in Noord Holland via DAB+. We zijn te ontvangen in het grootste deel van Noord Holland. Daarnaast natuurlijk ook via onze website en app. (Die gratis te downloaden is)

Peter Hanegraaf

Vanaf volgende week (28 November 2020) begint Peter met zijn weekend programma bij Aldiana. Je weekend kom je relaxt door met het weekend van Aldiana Radio. Peter hoor je elk weekend tussen 12:00 – 15:00.

Wat zit er nog meer in het weekend

Peter is niet de enige die je hoort bij ons in het weekend. Dennis van Leeuwen zit er namelijk ook al! Dennis hoor je elk weekend van 15:00 – 18:00.

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

Muziek

Jesy Nelson wegens medische redenen langere tijd weg bij Little Mix

Jesy Nelson neemt wegens medische redenen langere tijd vrij van de Britse meidengroep Little Mix. Dit bevestigt het management van de 29-jarige zangeres aan The Sun na het missen van verschillende optredens. Wat Nelson mankeert is niet bekend. "Jesy heeft om medische privéredenen langere tijd vrij van Little Mix. We zullen momenteel geen verdere uitspraken doen en de media vragen om haar privacy te respecteren", aldus een woordvoerder. De zangeres ontbrak twee […]

today18 november 2020 187

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%