App

Wouter in de middag!

today20 november 2021 80 3 3

Achtergrond
share close

Een nieuw begin van de middag op Aldiana Radio. Wat doe jij tijdens de laatste uurtjes op je werk, studie of misschien wel onderweg?

Elke maandag t/m donderdag!
Presenteert Wouter Kooiman de middag op Aldiana. Tijdens deze show geven we de focus aan de laatste (werk) uurtjes van de dag. Met Wouter kom je deze dus zeker door. Via de app kun je interactie met Wouter zoeken.

Wouter Kooiman
Is ondertussen best bekend in Noord Holland. Zo heeft hij radio gemaakt voor Wild FM Hitradio en presenteert momenteel nog een programma op Radio Decibel. Wat een fijne aanwinst!

Dennis van Leeuwen
Afgelopen donderdag presenteerde Dennis van Leeuwen (tijdelijk) zijn laatste programma. Dennis was sinds het begin van Aldiana Radio te horen bij ons. Eerst in het weekend en later elke maandag tot en met donderdag tussen 14:00 – 16:00.

Written by: Redactie

Rate it

Vorig bericht

App

Dennis stopt (tijdelijk) op Aldiana Radio

Sinds het begin van Aldiana Radio Nederland is Dennis van Leeuwen betrokken als radio presentator van middag. Begonnen in het weekend en later van maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00. Daar komt nu, helaas een eind aan. Wegens privé-omstandigheden ben ik tijdelijk niet op Aldiana Radio te horen. Hopelijk tot snel. Zo zegt Dennis. Hoe lang Dennis er even uit is, kunnen we momenteel nog niet zeggen. Wouter Kooiman […]

today15 november 2021 88

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%